nathalietp

Spain at night!

Lite bilder från en fin kväll i Spanien. Det känns verkligen att högsäsongen inte har dragit igång än, det var väldigt lite folk överallt. När vi närmar oss juni/juli får vi istället slåss med alla spanjorer om en plats på stranden! 




Kommentarer
Postat av: Linnea

Sv: Jo absolut att vi får, jag vill ju åka till La Coruña också :) Har inte varit där än, bara i Santiago och Porto hittills, eller ja det är ju inte så bara ;)



Riktigt färgstark stad Porto! Vi bodde på ett hostel som hette "Poets" (http://www.oportopoetshostel.com/public/contacts.php?lang=eng) Riktigt mysigt och billigt hostel med riktigt fin utsikt som du säger. Och ligger dessutom riktigt centralt!



Galicien är helt fantastiskt! På riktigt. Jag hade inte varit här innan, så blev extremt förvånad över denna lilla pärla med tanke på att folk jämt åker till södra Spanien för stränder och värme - här är det ju precis lika bra, om inte bättre ;) Au-pair jobbet är upp och ner, vissa dagar känns det som det bästa jag någonsin gjort och andra som att jag vill hem till Sverige imorgon. Men overall en riktigt GRYM upplevelse hittills! :) Hur är familjen du ska åka till? Kram

2011-04-08 @ 10:37:51
URL: http://linne.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Tasnim
RSS 2.0