nathalietp

Laxtårta!

Innan jag åker in till Århus så fick jag provsmaka mammas och Pilles förrät. Små laxtårtor, otroligt gott!


Veckans Affärer!

Va skönt det är att vara ledig och äntligen hinna läsa lite annat än kurslitteratur. När jag var hemma över jul så fick jag ett helt gäng Veckans Affärer av mina föräldrar, intressant läsning.

Igår kväll träffade vi hela min danska släkt. Det är alltid ett himla liv när vi ses, tjugofem personer som alla är högljudda. Vi åt pizza och hade trevligt. Nu ska jag göra mig i ordning, snart drar jag in till Århus och firar nyår med mina fina danska vänner!

Happy New Year to you all!Med världen framför våra fötter!

Snart far vi alla ut i världen, åt olika håll. På ett helt år så kommer vi inte att träffas, det känns som en evighet. Vi kommer ha så himla roligt, och jag ser redan nu fram emot att ses, kramas & dela alla upplevelser när vi ses igen, januari 2013. Johanna åker till Kanada, Ninni åker till min hemstad Århus i Danmark, Linda åker till England, Lovisa stannar en termin till i Jönköping & jag åker till Bangkok. Vart vi hamnar andra terminen återstår fortfarande att se. So long girls!The julekalender!

Kvällen innan julafton så har vi mys i köket: Mamma gör god mat, vi kollar på en dansk favorit i repris, The Julekalender & dricker varm glögg.


Sista tentan!

Sista tentan är skriven och lyckan är obeskrivlig. Min sista kurs på JIBS på ett bra tag blev alltså Strategy & Technology. Riktigt intressant kurs och bra föreläsare, något som inte är en självklarhet. Igår efter tentan gick vi och fikade på stan, köpte lite julklappar och sen på kvällen träffades gänget hos Lovisa. Det blev lite vin, mat och sedan utgång, tentafest för att fira ännu en termin av studier på Jönköping International Business School. Det har varit mycket läsande, många anteckningar & spännande kunskap. 

JIBS vi ses i januari 2013!

Julmys!

Min underbara pappa försöker mysa till det lite nu när det snart är jul. Idag har han bakat världens godaste kanelbullar, helt obskrivligt goda.Before I'm off...

Om ungefär tre veckor är jag framme i underbara Bangkok. Listan på saker jag måste fixa innan avresa är oändlig lång, men lite punkter har jag i alla fall kunnat boka av

- Jag har köpt min flygbiljett
- Jag har fått tillbaka mitt pass och visum från ambassaden
- Tagit sprutor
- Fixat boende under min utbytestermin i bangkok
- Fått en thai buddy från Chulalongkorn Uni som ska hjälpa mig i början
- Köpt Lonely Planet Bangkok (Går ju inte att leva utan:)
- Sökt kurser i Bangkok
- Sålt kläder och soffa för att få ihop mer pengar till mitt äventyr
- Ansökt om ett ICA student bankkort för att slippa betala avgift vid uttag
- Ansökt om CSN för studier utomlands
- Fixat försäkring, Studera Utomlands med Gouda
- Hyrt ut min lägenhet i ett år till fina Frida
- Tele 2 mobilt bredband är uppsagt
- Gjort adressändringKoh Tao, 2010


Vagabond- Kärlek till Asien!

Drömmer mig för en liten stund bort från nutid, dagens problem & sorg till underbara Asien. Kärlek♥


Om exakt en månad blir jag Bangkokbor!

Ja nu är det alltså bara en månad kvar tills jag blir Bangkokbor..Khao San Road, Bangkok 2009


Design by Tasnim
RSS 2.0