nathalietp

Let the sun shine on us!

Då var det dags för årets första Spanienresa, denna gång med mina söta flickor Linda, Johanna och Lovisa. Det ska bli så himla skönt att bara slappa, sola och bada en vecka. Efter all tentaplugg så är det väl behövande innan två nya kurser börjar.

España here we come!Caps!

Som avslut på denna tentaperiod tar vi nu på oss våra fina gröna byxor, drar iväg till akademin & capsar!Jorden runt på 10 bilder

Gick in på reseguiden här om dagen för att kolla på lite flygbiljetter i sommar och såg att de hade gjort ett bildreportage om att resa jorden runt. En av bilderna var mina, från Koh Nang Yuan förra vintern, va roligt! Blev verkligen sugen på att dra iväg, bara jag och min ryggsäck. Finns så mycket jag vill se och göra, min To Do lista är allt annat än kort!

http://www.reseguiden.se/artiklar/jorden-runt-pa-10-bilder-3251


Just a day, just an ordinary day. Just trying to get by!

En ny vecka och en ny tenta att plugga på. På fredag är det dags för Macrotentan, så det lär inte bli mycket sömn denna vecka. Jag ser verkligen fram emot att bara kunna sova tills jag vaknar, ligga kvar i sängen, se på tv och äta frukost. Framför allt ser jag nog fram emot att hinna gå ut och springa och njuta av det fina väder!

Igår kom min fina mormor till Jönköping, hon hade haft ett möte på Stora Hotellet i stan och sen bjöd hon på lunch. Dessutom fick jag masser mat på Coop, lille mormor är så orolig att jag inte hinner handla och äta. Hon är verkligen underbar, definitivt världens bästa mormor!:)


Pluggdags

Såhär ser min lunch ut nästan varje dag plus några koppar kaffe!


A good snapshot stops a moment from running away!

Nu har jag äntligen införskaffat mig en egen systemkamera, det blev en Nikon D90. Jag har fotat en del med D90 innan och kände att nu var det dags att få min egen. Allt som återstår är att köpa ett annat objektiv, det blir troligtvis ett Nikon AF 50mm/ 1,8D.

Åååå va jag vill utomlands, fota & njuta av livet! Just nu får jag nöja mig med en vecka i Spanien, men i sommar har jag nya planer!


En helt vanlig onsdag!

Idag har varit en helt vanlig onsdag som studerande, plugg plugg och mer plugg. Jag har tenta i Corporate Finance nästa vecka, så det blir ungefär 10 timmars plugg varje dag! En väldigt tråkig kurs tyvärr, men det är bara att bita i det sura äpplet! Innan slutet på denna månad blir det också en tenta i Macroeconomics, vilket dock är en mycket roligare. Sen den. 27 mars bär det av till Spanien, ska bli skönt med lite sol och pollhäng innan två nya kurser börjar!


Design by Tasnim
RSS 2.0