nathalietp

Tuesday!

Efter en lång dag i skolan, plugg, en sväng på gymmet och ytterligare lite plugg så belönar jag mig själv med en god Chai latte från Kahls, lite nötter och russin.

Idag fick jag förrästen ett mail från universitetet i Bangkok, Chulalongkorn. Det var en lista med namn och bild på alla utbytesstudenter, riktigt kul att se vad det var för folk man kommer umgås med. Dessutom fick jag reda på vilka jag kommer dela lägenhet med på Evergreen; En tjej från Amsterdam och två från Frankrike. Spännande! Vi är enbart tre utbytesstudenter från Sverige, annars är folk från Kanada, Frankrike, USA, Tyskland, Australien, Japan och Holland. Jag har också fått en thai-buddy som kommer hjälpa mig i början, hitta runt på skolan, fixa skoluniform mm. Hon ser liten och gullig ut, det ska bli riktigt kul att träffas!


Du är det finaste & coolaste som finns!

Världens finaste mormor♥
Indien 2006


Breaking Dawn

Igår kom min fina bror till Jönköping. Vi gick på bio tillsammans med Ninni, där vi självklart såg den efterlängtade Breaking Dawn. Den var överlag väldigt bra, så nu är det bara att vänta in del 2 som har premiär nästa år. Efter bion så mötte vi upp Linda och Mathilda och gick till en mysig restaurang här i Jönköping, Anna Gretas där vi åt god tapas och drack sangria.

Idag har vi haft en trevlig familjedag i min lilla lägenhet. Jag vill passa på att umgås så mycket som möjligt med mina nära och kära nu innan jag snart åker. Idag är det ungefär 1,5 månad kvar tills jag sitter på planet till Bangkok, mitt nya hem under våren 2012!

Min fina bror..

Myskväll!

Ninni och jag har myskväll; Kollar på Mitt stora feta syrianska bröllop, letar intressanta kurser inför våren, försöker fixa CSN ansökan för utomlandsplugg och äter god frukt & nötter. Mysigt, men samtidigt lite deppigt när vi har insett att om ungefär en månad så skiljs vi åt och kommer troligtvis inte att träffas på ett helt år! Jag drar iväg till Asien och Ninni flyttar till min hemstad i Danmark, Århus. År 2012 kommer att bli grym, samtidigt som jag inte helt fattar hur jag ska klara mig utan världens bästa tjejer! Mmm kanske ska kidnappa hela gänget, trycka ner dem i fin fosterställning i mina ryggsäck och ta med dem till Bangkok!
 

Nyttiga veckan!

Har precis varit och handlat och nu ska jag vara nyttig den kommande veckan. Masser av frukt, grönt, soppa & självklart kaffe. Dags att återgå till plugget, innan Ninnipinni kommer och pysslar med mig ikväll!


Happy Father's day!

Grattis till Världens bästa pappa på fars dag. Jag är så otrolig tacksam över vilka underbara föräldrar jag har, de ställer alltid upp för mig.

Min present till min helt underbara pappa är: Ett dyk när vi möts i Asien i december 2012!

Älskar dig♥


En mysig höst!


Hösten är kall, till största del tråkig men samtidigt himla mysig. Egentligen har jag alldrig gillat vintern, men med lite stearinljus, clementiner & mandlar så är det trots allt en mysig årstid!

Sunday...

Hemma i min mysiga lägenhet igen. Vi hade en riktig trevlig tripp till Helsingör i Danmark. Först åkte vi och kollade på lite båtar, gick på stan i Helsingör och åt självklart danska rundstykker på ett mysigt bageri. Mamma och jag kände en himla hemlängtan när vi gick där på stan, ja vi kanske alla kommer flytta hem till Danmark igen någon gång. Mycket möjligt tror jag faktiskt!

Framåt kvällen gick vi till en mysig pub och drack vinterns första Juleøl, himla gott måste jag säga. Dricker inte ofta öl, men en mörk julöl hör sig iaf till den danska vintern. Senare blev det god thaimat på en restaurang i Helsingör, innan vi tog färgan tillbaka till hotellet i Helsingborg. Mysig helg med min fina familj♥

Min söndag eftermiddag: Plugg, indiskt chai- te, clementiner & Imogen Heap..
 


Underbara helg!

Va underbart med helg! Jag har hunnit med otroligt mycket idag; Varit på föreläsning i Strategy and Technology (riktig intressant kurs), fikat med tjejerna på stan, hittat på rekordmånga nya svenska ord (när jag inte vet vad saker heter på svenska ja då tar jag ordet på danska istället och får det att låta lite svenskt) & sen var Ninni och jag på gymmet och tränade! Ikväll blir en lugn hemmakväll för min del, tidigt i morgon bitti kommer min familj hit och hämtar mig, vi ska nämligen åka en sväng hem till Danmark. Tyvärr kommer vi inte åka hem till mitt kära Århus, vi ska däremot till Helsingör och kolla på båtar (eller ja det ska pappa och Andreas) och sedan blir det hotellmys till söndag!


Design by Tasnim
RSS 2.0