nathalietp

Christmas at Banromprakun

Julfirandet är på full gång och här om dagen var det julafton på barnhemmet. De som jobbar här gör verkligen ALLT för att barnen ska få en lyckad jul, det är så underbart. Barnen har sett fram emot denna kväll, tränat på sina uppvisningar & gjort sig så fina på självaste dagen. Först åt vi alla en god middag, masser olika plocksaker. Sedan var det dags för barnen att göra sina uppvisningar. De dansade, sjöng och gjorde teater. Alla var väldigt duktiga!


Pao                     Andreas & Boot                   Jag & Natee

Julafton betyder självklart också en liten present. Här är det inte ofta att man får presenter, så julen ja den gillar de alla. Till barnhemmet hade vi köpt tre fläktar i julklapp, de har det så varmt i deras rum på nätterna, men det ska det bli ändring på nu. Mitt fadderbarn Natee fick sitt största önske uppfylld, jag köpte nämligen en fjärrstyrd bil åt honom i julklapp. Åååå så glad han blev när han öppnade sin present, man såg verkligen lyckan i hans ögon! Va roligt det är att se glada barn:-)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi i Karlstad vill önska er en riktigt God Jul Vi förstår att ni har det mysigt tillsammans med "era" barn Hörde att mamma och pappa kommer då blir ju Hela familjen tillsammans . Ha det så mysigt och njut Kramar från Morfar och Ami

2009-12-21 @ 10:50:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design by Tasnim
RSS 2.0